Webshop

hikashop logo

Jouw webshop bouwen wij met de fraaie Hikashop® module waarmee je volledige controle over je webshop krijgt. Je kan heel gemakkelijk zelf producten en categorieën toevoegen en beheren. Deze shop kunnen we volledig integreren met je Joomla website! Ook als je in een later stadium een webshop in je website wilt hebben, dan kunnen wij die later alsnog inbouwen.
 

 

Shop beheren

Hier zie je enkele schermfoto's van de beheerders-omgeving van HikaShop om je een idee te geven. In deze zogenaamde achterzijde van de webshop kun je zelf alles beheren en aanmaken: categorieën, producten, prijzen, omschrijvingen en productfoto's invoeren of wijzigen.
 
 

Prijzen

Voor de instellingen t.b.v. betalings mogelijkheden als iDeal, PayPal etc. van je webshop, moeten we klantspecifieke (dit verschilt ook nog weer per bank) koppelingen maken. Met opstartkosten van € 150,00 en vooruitbetaling van 3 maandtermijnen kun je bij hetisonswerk.nl al jouw eigen webshop hebben!
Voor je webshop betaal je bij hetisonswerk.nl maandelijks € 39,00 en dat is ongeacht jouw omzet. Wij verzorgen (net als bij onze websites) de (veiligheids) updates, back-up, hosting, e-mail service en ondersteuning. En ondanks onze lage tarieven zit je niet vast aan een jaarcontract en kun je maandelijks opzeggen!
Met onze lage opstartkosten van € 150,00 en vooruitbetaling van 3 maandtarieven à € 39,00 kun je dus al voor € 267,00 (exclusief BTW) online staan met jouw eigen webshop! Kan het goedkoper? Ja, als je totaal geen service en ondersteuning wilt en het graag zelf uitzoekt... Maar daar doen wij dus niet aan, want ons motto is: zichtbaar goede service!
 

Bekijk hier de templates

Maatwerk

Omdat er met maatwerk heel veel mogelijk is, vragen we je om je wensen zo goed mogelijk te omschrijven, eventueel aan de hand van voorbeelden. Na aanleiding van je offerte-aanvraag nemen we altijd even contact met je op. Zodat we tot een gerichte offerte kunnen komen.

Betalingsmogelijkheden

Je kunt van diverse betalingsmogelijkheden gebruik maken in jouw webshop. Hiervoor zijn o.a. iDeal, PayPal, AfterPay en creditcard. Elke methode brengt zijn eigen kostenstructuur voor de verkoper met zich mee. Denk goed na over de mix die je hiervan wilt aanbieden: betaalgemak en -zekerheid, nationaal of internationaal en de bijbehorende kosten van betalingsverkeer voor jou of jouw klant.

PSP

Voor iDeal, een van de grootste in Nederland, ga je zelf een contract aan met een Payment Service Provider (PSP). Hiervan krijg je een autorisatiecode waarmee wij de betalings-module in je webshop kunnen activeren.
Bekende Payment Service Providers zijn:

  • Rabobank
  • SNS bank (Buckaroo)
  • ABN AMRO
  • ING bank
  • Mollie
 

 

Interesse in een webshop?

Vraag dan hier een offerte aan

 

 

Inclusief SSL certificaat

SSL certificaat

 
 

Al onze webshops (en websites) voorzien wij van een SSL certificaat, dat zorgt voor een versleutelde verbinding (https) tussen de bezoeker en je website. Op deze manier worden alle gegevens veilig verstuurd (denk aan klant informatie, login informatie en online betalingen). Naast meer veiligheid en een betrouwbare uitstraling, is er nóg een belangrijk voordeel: Google plaatst SSL beveiligde websites hoger in de zoekresultaten t.o.v. websites zonder dit certificaat!
Websites met een SSL certificaat hebben een slotje naast het website adres in de browser. Volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens ben je bij een webshop zelfs verplicht om je site met SSL te beveiligen.