Eerlijk over prijzen

Website €29,00/maand (exclusief BTW)

 

Hetisonswerk.nl doet niet geheimzinnig over prijzen. Wij zijn niet gratis  (want als iets niks kost, dan is 't ook niks) maar ook zeker niet duur. Bij veel aanbieders komen er achter de lage prijzen waarmee ze schermen nog aardig wat bijkomende (verborgen) kosten op de eindafrekening, waardoor je uiteindelijk (structureel) toch nog veel duurder uit bent dan eerst gedacht. Bovendien zit je dan meestal vast aan een jaarcontract. Kijk in onze webshop en loop door ons bestelproces, er zullen nergens ineens onaangekondigde extra kosten opdoemen.
En bij ons betaal je per maand en kun je dus ook per maand opzeggen! Voor uitbreidingen van jouw website, die wij voor je inbouwen, betaal je éénmalig. Het maandtarief voor de website wordt niet verhoogd door toevoegingen hieraan of door meer e-mailadressen. Prijsverhoging van het maandtarief vindt alleen plaats bij overschrijding van fair-use dataverbruik of door prijsindexatie.

 

 

Rekenvoorbeelden website

 

 Website

 vooruitbetaling van 3x
 maandtarief à € 29,-


 €   87,-


 
 éénmalige betaling  €   87,-
 na 3 maanden  €   29,-/mnd

 Website met uitbreidingen

 vooruitbetaling van 3x
 maandtarief à € 29,-


 €   87,-

 Google Maps module à € 30,-

 €   30,-

 opmaak 3 pagina's à € 30,-

 €   90,-
   
 éénmalige betaling  € 207,-
 na 3 maanden  €   29,-/mnd

 Website na 1 jaar

 10 extra pagina's
 (zelf aangemaakt)

 
 €     0,-
 2 extra e-mailadressen
 (zelf aangemaakt)
 €     0,-
 1 extra foto-slider
 (zelf aangemaakt)
 €     0,-
   
 éénmalige betaling  €     0,-
 maandtarief  €   29,-/mnd

In deze 3 voorbeelden laten we zien wat je betaalt voor een website bij ons. Van een standaard oplevering en een website met door ons ingebouwde extra's tot wat je betaalt na b.v. een jaar als je vervolgens zelf extra pagina's (en menuknoppen), e-mailadressen en foto-slider (of gallery) toevoegt.
 

In deze 3 voorbeelden laten we zien wat je betaalt voor je website bij ons. Van een standaard oplevering en een website met door ons ingebouwde extra's tot wat je betaalt na b.v. een jaar als je vervolgens zelf extra pagina's (en menuknoppen), e-mailadressen en foto-slider (of gallery) toevoegt.


Webshop €39,00/maand + installatiekosten

Voor een webshop moeten er meer dingen ingericht worden. Voor de verschillende betaalmethodes die ingebouwd kunnen worden betaal je éénmalig installatiekosten, afhankelijk van jouw keuze. Verder hanteren we dezelfde werkwijze als bij de websites, dat uitbreidingen slechts éénmalig kosten opleveren en je maandtarief gewoon even laag blijft.
Ook hier geldt natuurlijk het fair-use en indexatie voorbehoud. Let wel, je zit bij ons niet vast aan een contract, dus als onze prijsstijgingen je te gortig zouden worden (zullen we nooit doen, hoor) dan kun je meteen opzeggen!
 


Rekenvoorbeelden webshop

 Webshop

 vooruitbetaling van 3x
 maandtarief à € 39,-


 €  117,-
 opstartkosten: configureren
 betalingsmodule
 €  150,-
   
   
 éénmalige betaling  €  267,-
 na 3 maanden  €   39,-/mnd

 Webshop met uitbreidingen

 vooruitbetaling van 3x
 maandtarief à € 39,-


 € 117,-
 opstartkosten: configureren
 betalingsmodule
 € 150,-
 extra styling  €   60,-
 (shop) zoekfilters instellen  €   60,-
 éénmalige betaling  € 387,-
 na 3 maanden  €   39,-/mnd

 Webshop na 1 jaar

 3 extra productcategorieën
 (zelf aangemaakt)

 
 €     0,-
 32 extra producten
 (zelf aangemaakt)
 €     0,-
   
   
 éénmalige betaling  €     0,-
 maandtarief  €   39,-/mnd

 


In deze 3 voorbeelden laten we je zien wat je betaalt voor een webshop bij standaardoplevering en met door ons ingebouwde extra's tot wat je na b.v. een jaar betaalt als je verder zelf je webshop beheert en zelf nieuwe productcategorieën en producten toevoegt.
 

Maatwerk

Voor maatwerk voor je website of webshop zijn de prijzen natuurlijk ook op maat, zodat we hier geen algemene uitspraken daarover kunnen doen. Wel kunnen we zeggen, dat wij met jou meedenken en niet met onnodig dure oplossingen komen.
Toch een voorbeeld: Klanten van hetisonswerk.nl hadden concurrende (nou ja) offertes liggen voor een redelijk uitgebreide website, waarop wij 50% goedkoper waren! Voor het bespaarde geld kunnen ze nog 20 jaar van onze service gebruik maken!
 

 

Drukwerk & grafisch ontwerp

In onze webshop zie je bij de verschillende drukwerk producten onze prijsstaffels per oplage. Maar we hebben er ook gelijk de prijs voor ontwerp/opmaak per product bij gezet. Je kunt zo meteen zien wat het kost om professioneel vormgegeven materiaal franko in huis geleverd te krijgen. Wist je dat veel van onze prijzen, inclusief een uniek ontwerp voor jou, lager zijn dan die van VistaPrint (zonder ontwerp)? En natuurlijk kun je bij een herhalingsorder de ontwerpkosten ook nog eens achterwege laten.
Voor het ontwerpen van een logo hebben we 3 pakketten waaruit je kunt kiezen, oplopend in prijs afhankelijk van hoe uitgebreid je alternatieven wilt kunnen afwegen. Wil je meer keuze en correctiemomenten, ga dan niet voor onze 'budget logo' want daarmee gaan we recht op één doel af. Twijfel je over waarmee jij kunt volstaan, neem dan contact op en we bespreken het.
 


Rekenvoorbeelden drukwerk

 Budget logo + visitekaartjes

 budget logo ontwerp

 €  150,-
 500 visitekaartjes  €   29,-
 opmaak visitekaartje  €   30,-
 éénmalige betaling  € 209,-

 Basic logo + drukwerk

 basic logo ontwerp

 € 300,-
 500 visitekaartjes  €   29,-
 opmaak visitekaartje  €   30,-
   
 5.000 A5-folders à 4 blz.*  € 223,-
ontwerp/opmaak folder  € 180,-
 éénmalige betaling  € 762,-

 Herhalingsorders

 500 visitekaartjes
 (ongewijzigd)

 €     29,-
 500 visitekaartjes
 (nieuwe naam)
 €     29,-
1x opmaak met nieuwe naam  €     10,-
   
 5.000 A5-folders à 4 blz.*  €   223,-
 kleine tekst aanpassing  €     30,-
 éénmalige betaling  €     321,-

 


In deze voorbeelden laten we zien hoe de kosten in elkaar zitten bij ons ontwerp, opmaak  en drukwerk. Van logo-ontwerp met visitekaartjes en folders tot herhalingsorders als je jouw drukwerk opnieuw bestelt. Ook bij kleine tekstwijzigingen hoef je niet het hele ontwerp opnieuw te betalen.
*( Voor een vergelijkbare folder betaal je bij VistaPrint €487,93 (exclusief BTW, exclusief bezorgkosten en exclusief ontwerp ! ) Peildatum 3-3-2017