Over ons

Hoe komen we aan onze naam?

Het draait om werk: om jouw werk, om mijn werk, om ons werk. Het is ons werk om jouw werk, jouw bedrijf zo goed mogelijk te presenteren. Waar sommigen nogal zweverig doen over de creatieve branche, zeggen wij gewoon "het is ons werk" net zoals een bakker goed brood bakt en een stratenmaker een strak straatje straat. Hetisonswerk.nl staat er voor dat iedereen moet doen waar hij/zij goed in is. Doe jij jouw ding en laat de grafische kant daarvan dan door ons doen: het is ons werk! Een professionele uitstraling krijg je dankzij professionele ontwerpers.

Wie zijn wij?

Hetisonswerk.nl is opgericht door Michiel Stiekema en Oopke Nieland. Het is ontstaan vanuit onze samenwerking als zzp-ers, waarbij we van elkaars sterke punten gebruik maken. Wij hebben inmiddels veel ervaring met grafische vormgeving, drukwerk, websites en webshops voor bedrijven en verenigingen. Met onze ervaring kunnen we ook jou verder helpen, want een uitstekende service staat bij ons voorop!
 

Alles bij hetisonswerk.nl wordt behandeld door onze eigen vakmensen, die voor kwaliteit gaan. Hiernaast hebben wij een netwerk van specialisten waarmee wij projectmatig samenwerken. Dankzij onze "lean & mean" organisatie kunnen wij met scherpe tarieven elk project tot een succes te maken.

 

Michiel Het is ons werk

Michiel Stiekema

Webbouwer & Vormgever

Oopke Het is ons werk

Oopke Nieland

Ontwerper & Grafisch vormgever

Mark Het is ons werk

Mark van der Meer

Hostingbeheer, Scripting & Customizing

 

Neem contact met ons op

Wij hebben dè oplossing voor jou!

Onze klanten vinden het al jaren een verademing dat ze al hun grafische zaken op één adres kunnen regelen, met mensen die met hun meedenken, die oplossingen bieden waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden. Met hetisonswerk.nl hebben we deze ervaring, als zzp-ers in de grafische branche, samengesmeed tot een online-concept. Wij zijn geen verkoop gerichte, maar een service gerichte organisatie. Toch hebben wij de meest gangbare producten voor bedrijven, opgenomen in onze webshop. Zo kun je van tevoren zien wat het kost (geen verborgen kosten) om professioneel voor de dag te komen, zowel online als in print.

Klanten waar wij voor werken

Slider

Grafisch ontwerp en drukwerk

Van een logo tot een complete huisstijl… inclusief het drukwerk, wij leveren het niet alleen, maar we hebben er ook ècht verstand van! Voor bijvoorbeeld krantenadvertenties zijn andere bestanden nodig dan voor glossy folders. En ook niet alles is te drukken op bedrijfskleding of te gebruiken als autobelettering. Wij maken mooie dingen, maar geven vooral ook goed advies, zodat je veel complicaties en onnodige kosten kunt besparen bij het maken van jouw promotie materialen.

Uniek website concept

Wij hebben gekozen om websites in Joomla! te bouwen. Dit systeem draait al jaren mee op het hoogste niveau van CMS websites en is uitermate geschikt om kleine tot zeer grote websites mee te maken. Ideaal dus om mee te beginnen, maar ook zeer geschikt om mee te groeien met jouw bedrijf.
Wil je meer functionaliteit of eigen styling, dan kunnen we dat toevoegen wanneer het jou uitkomt! Veel gebruikte uitbreidingen voor je website staan in onze shop, maar natuurlijk maken wij als vakmensen ook graag maatwerk voor jou, dus vraag vooral een offerte aan!

Je wilt vrijheid

Wij houden van vrijheid. Jij toch ook? Daarom zit je bij hetisonswerk.nl niet vast aan een jaarabonnement of -contract. Als je voor je website per maand betaalt, dan is 'ie bij ons ook per maand opzegbaar. Ja, dat is inderdaad een groot verschil met andere aanbieders. En in tegenstelling tot zogeheten “online website-builders” draaien onze (Joomla) websites elk met hun eigen database. Dit biedt als voordeel dat:
1 van jouw website maandelijks een goede back-up gemaakt kan worden;
2 jouw website te verhuizen is (in z'n geheel) als je bij ons weg wilt, en je investering (in tijd en geld) nooit verloren hoeft te gaan!

Neem contact met ons op

Gewoon één adres voor al jouw grafische werk, online en print, voor betaalbare prijzen.