Jouw drukwerk, ons vakwerk

Na enkele dagen wordt het drukwerk afgeleverd
Image is not available
Na goedkeuring op het ontwerp bestellen we het drukwerk
Image is not available
Je ontvangt op basis van je wensen een concept per mail
Image is not available
Na bestelling bespreken we de inhoud van je drukwerk
Image is not available
Kies je product of neem contact op voor advies
Image is not available
Slider
 

Staat je product er niet bij? Neem dan even contact met ons op... wij leveren (bijna) alles!

Huisstijldrukwerk

Huisstijldrukwerk (ook wel handelsdrukwerk genoemd) is het drukwerk dat je voor je eigen bedrijfsvoering gebruikt. Behalve visitekaartjes, briefpapier en enveloppen, kunnen dit ook offertemappen, bonnenboekjes of bedrukt plakband zijn. We hebben een veelgebruikte basisselectie opgenomen in onze webshop, maar voel je vrij om ook voor andere producten een offerte aan te vragen, want... wij leveren (bijna) alles!

Reclamedrukwerk

Met reclamedrukwerk hebben we het over flyers (ongevouwen), folders (gevouwen) en brochures (geniete boekjes). Met de brochures (ook wel magazines genoemd) zijn er zoveel mogelijkheden (formaten, aantal pagina's, papiersoorten en afwerking), dat het praktischer is om een aanvraag te doen, waarop wij een gerichte offerte kunnen maken voor jou, want... wij leveren (bijna) alles!

Promotioneel

Onder de kop promotioneel vatten we groot formaat uitingen als posters, spandoeken, roll-up banners, (beach)vlaggen en reclameborden. Ook kun je hierbij denken aan relatie geschenken (ook wel premiums genoemd) als bedrukte pennen, notitieblokjes, ballonnen etc. Ook hier geldt dat de mogelijkheden legio zijn en dat je gewoon moet aanvragen, want... wij leveren (bijna) alles!

 

Wij leveren niet alleen goed drukwerk, we zorgen ook dat het er professioneel uit ziet!