Referenties

Lees hieronder enkele klantervaringen.


NMMV

"Met het opzetten van de beroepsvereniging NMMV (Nederlandse Maatschappij Medisch Voetzorgverleners) keken wij ook hoe wij een website konden opzetten. Wij hadden nogal wat eisen: toegankelijkheid, professionaliteit, eenvoudig zelf bij te houden, toegankelijkheid voor de leden, hoe nieuwe leden zich konden registreren zonder dat het bestuur daar teveel werk aan zou hebben, en de lijst is nog niet compleet!

 

Aangezien ik met HIOW al eerder goede ervaringen had, besloot ik dit bedrijf om advies te vragen. Juist als je net begint zijn kosten vaak een punt van overweging. Daar heeft HIOW ook aan gedacht. Een formule waarbij je toch een eigen identiteit kunt creëren, aanvullingen later kunt aanschaffen als de behoefte ontstaat en betaalbaarheid. Advies op maat en alle hulp om tot een goed resultaat te komen. En over de service zeker geen klagen, ook niet over de bereikbaarheid. En dat is zeker een heel sterk punt. Kortom: wilt u een website die aan al uw wensen voldoet, dan kan ik HIOW van harte aanbevelen, want Het Is Ons Werk maken ze helemaal waar!"

Shadow
Slider
 

Shadow
Slider

Larense Bierschuur

"Hetisonswerk.nl heeft snel en vakkundig werk geleverd met het bouwen van onze website van de www.larensebierschuur.nl
Wij hadden een beetje haast en hetisonswerk.nl heeft alles gedaan om de website snel, degelijk en netjes online te zetten.

Omdat we zeer tevreden waren met hun service besloten we om ook onze bestaande webwinkel van www.wijnhandelvandiemen.nl bij hun onder te brengen. De verhuizing hebben ze met geduld en zorgvuldigheid gedaan. Binnen 2 uur na het verhuizen draaide onze webwinkel alweer zonder problemen... Geweldig!
Onze webshop draait zeer goed en snel. En dat voor een lage prijs als je in acht neemt dat het hosten, onderhoud, storingen, bij de prijs zit inbegrepen.

Wij zijn zeer tevreden met Hetisonswerk.nl."

Wijnhandel van Diemen en de Larense Bierschuur
 

Scootmobiel Vitaal

"Wij van Scootmobiel Vitaal zijn erg tevreden over Hetisonswerk.nl. In het gehele proces wordt er continu goed meegedacht en goed advies gegeven. De opdrachten worden snel en vakkundig uitgevoerd en de persoonlijke aanpak ervaren wij als zeer prettig. Zowel voor het ontwikkelen van een mooie huisstijl als voor het bouwen van een mooie website moet je bij Hetisonswerk.nl zijn. Niet alleen op een laptop maar ook op een tablet en een smartphone ziet onze website er tiptop en overzichtelijk uit. Kortom, Hetisonswerk.nl is een aanrader!"
Shadow
Slider