Promotiemateriaal

Voor promotiemateriaal hebben we diverse sign-producten (grootformaat) in onze webshop: van posters tot roll-up banners, spandoeken en vlaggen, voor de aankleding van je bedrijfspand of gebruik op beurzen. Er is met sign nog veel meer mogelijk, zoals auto- en pandbelettering en reclameborden. Hiervoor kun je offertes aanvragen omdat er teveel variaties zijn om in onze shop op te nemen. Ook voor premiums (promotie-/relatiegeschenken met jouw eigen opdruk) geldt dat we deze op aanvraag kunnen leveren, maar (nog) niet in onze webshop hebben opgenomen.
promo-materiaal
 

 

Reclamedrukwerk

Reclamedrukwerk bestaat meestal uit flyers of folders, maar het kunnen bijvoorbeeld ook brochures of mailingkaarten zijn. Er zijn naast veel vormen ook diverse doelen voor reclamedrukwerk, van naamsbekendheid tot productpromotie of actiegericht. Wij helpen jou om dit op te zetten, helder te krijgen wat je, waar en wanneer, bij wie bekend wilt maken en hoe we dit vorm kunnen geven. Hierbij kunnen we ook behulpzaam zijn met het opstellen van teksten of fotobewerking. In onze webshop hebben we de meest gebruikte formaten folders en flyers staan, met de prijzen voor drukwerk en bijbehorende opmaak. Heb je nog geen idee wat voor jouw doel geschikt is, dan adviseren wij je graag.
reclamedrukwerk
 

 

Huisstijl ontwerp

Jouw huisstijl ontwikkelen we vanuit je logo. Visitekaartjes, briefpapier en enveloppen, formulieren en offertemappen, krijgen lay-outs die op elkaar afgestemd zijn. Maar ook richting jouw website kan deze styling doorgetrokken worden in de template. Ook in je advertenties en foldermateriaal kunnen we de styling doortrekken, voor maximale herkenbaarheid in al jouw visuele bedrijfsuitingen.

Meestal ontwikkelen we een huisstijl gaandeweg, zodat we geen designs maken die uiteindelijk niet gebruikt worden. En dat scheelt jou onnodige kosten.

Het voordeel van een huisstijl is, naast de grotere herkenbaarheid, dat we sneller nieuw materiaal kunnen ontwikkelen. De ervaring leert, dat er nog wel eens iets op heel korte termijn (liefst gisteren) nodig is en dan is elke tijdwinst die we kunnen boeken meegenomen.

blanco papierwaren
 

Huisstijldrukwerk

Met huisstijl drukwerk wordt het drukwerk voor de eigen bedrijfsvoering bedoeld: visitekaartjes, briefpapier en enveloppen, offertemappen, formulieren en bonnen etc. Je maakt gebruik van een mix van deze produkten, afhankelijk van je werkwijze. Met al deze papierwaren, die je toch verbruikt, kun je jouw merk meer zichtbaar maken en de huisstijl helpt om de herkenbaarheid te verhogen. Bedenk hierbij wel dat drukwerk professioneler overkomt dan wat je zelf uit je printer haalt, zowel in beeldkwaliteit áls in opmaak! Overigens is ook kostprijstechnisch jouw inktcartridge al gauw de duurdere t.o.v. drukwerk. TIP: Voor het versturen van een nieuwsbrief kun je vaak beter briefpapier inclusief de tekst laten drukken en eventueel zelf adresseren of personaliseren.
huisstijldrukwerk
 

 

Grafisch ontwerp

De basis van al ons werk is grafisch ontwerp. Hiermee creëren we een herkenbare identiteit voor jouw bedrijf, of dit nou online of in print is. Hierbij moet je denken aan: logo-/huisstijlontwerp, website-styling, advertentie opmaak en (reclame)ontwerp voor drukwerk (flyers/folders/brochures/affiches), en sign (vlaggen/spandoeken/banners/reclame-/gevelborden/ auto-/raambelettering).

Mensen zijn zeer visueel ingesteld. Daarom is het zo belangrijk om de visuele kant van jouw (commerciële) communicatie voor elkaar te hebben. Dezelfde inhoud wordt op hogere waarde geschat als de verpakking mooier is.

grafisch ontwerp