Zichtbaar goede service

  • zichtbaar: wij maken visuele communicatie
  • goede: wij leveren professionele kwaliteit
  • service: wij bieden advies en ondersteuning


hetisonswerk.nl maakt ontwerpen, websites en drukwerk voor ondernemers en organisaties. Wij zijn een service gerichte onderneming. Waar andere gespecialiseerde aanbieders zoveel mogelijk willen verkopen (drukwerk, serverruimte of templates), zetten wij in op hoe effectief we jouw visuele communicatie / professionele uitstraling vorm kunnen geven: dat hoeft niet met veel poeha en dure oplossingen.

Wij werken bovendien op basis van vertrouwen: geen klantenbinding op basis van slimme contracten maar door uitstekende service en kwaliteit te bieden. Het is ons werk en als vakmensen willen we trots kunnen zijn op wat we leveren.

goede-service
 

One stop shop

Je vindt bij hetisonswerk.nl bijna alles wat je nodig hebt, om met jouw onderneming professioneel voor de dag te komen. En wat is er nou makkelijker dan alles 24/7 op één adres te kunnen bestellen!?

Wat ook makkelijk is, is dat je hierdoor niet meerdere leveranciers van de juiste digitale bestanden hoeft te voorzien en steeds opnieuw moet uitleggen hoe je het wilt hebben. Door alles via hetisonswerk.nl te (laten) regelen, krijg je een éénduidige uitstraling terwijl je er minder werk van hebt.

Bovendien hanteren wij scherpe prijzen, zonder verborgen kosten, die je van tevoren in onze webshop kunt inzien. En als we iets niet in onze webshop hebben, kun je ook een offerte aanvragen. Want door ons  vakmanschap reiken onze kwaliteiten natuurlijk verder dan de standaardoplossing. Het is ons werk ...

one-stop-shoppingbag
 

Websites

Bij hetisonswerk.nl heb je al een website voor €29,- per maand! Een responsive website met een professionele uitstraling. Deze heeft een foto slide-show en contactpagina. Je kunt met het Joomla CMS zelf pagina's aanmaken en vullen met teksten en afbeeldingen en actueel houden.
Je betaalt per maand en kunt dus ook per maand opzeggen: GEEN jaarcontracten! Ook uniek: je kunt bij jouw domeinnaam zoveel e-mailadressen aanmaken als je wilt, zonder meerkosten. Verder hebben wij nederlandse handleidingen en ondersteuning, gratis up-date service en gratis back-up service. We maken jouw website met Joomla, het meest veelzijdige systeem voor bedrijfswebsites. Dat is niet alleen goed om te weten i.v.m. wat je in de toekomst nog toe wilt voegen aan je website, maar ook als je bij ons weg zou willen, kunnen we jouw website verhuizen naar een andere provider.
desktop
 

 

Eerlijke prijzen

Bij hetisonswerk.nl kost een website exclusief BTW slechts 29 euro per maand. Je kunt je website verder laten optuigen met extra functies of aanvullende styling, maar daar betaal je éénmalig voor. Maar je hebt dus al een werkende website voor 29 euro per maand!
 
Voor een webshop betaal je, exclusief BTW, 39 euro per maand en éénmalig opstartkosten. Dit laatste kan al vanaf 150 euro, afhankelijk van de betaalmethodes die je eraan wilt koppelen. Als je jouw webshop verder wilt laten 'customizen' dan kost dit je éénmalig de aanschaf ervan, zonder verdere meerkosten. 
 
Ook als je meer pagina's of producten aanmaakt, meer e-mailadressen aanmaakt, kost dit niks meer zolang je binnen het fair-use dataverbruik blijft. Wij doen niet aan verborgen kosten!
 
Bij drukwerk hanteren we opmaakkosten en drukkosten. Bij een herhalingsorder komen de opmaakkosten te vervallen. Kijk bij ons rekenvoorbeeld en zie hoe wij, inclusief onze professionele opmaak en franko levering, goedkoper zijn dan VistaPrint zónder opmaak (dat zou je dan zélf nog moeten doen) en verzendkosten! Ook voor drukwerk geldt bij hetisonswerk.nl: eerlijke nette prijzen. Wij hebben geen dierentuin, dus voor een addertje onder het gras, aap uit de mouw of kat in de zak, moet je niet bij ons zijn...
billionphotos-1874311
 

Inclusief

Alleen de prijs van €29,- voor een website, of €39,- voor een webshop, is exclusief (BTW) maar verder is jouw website/-shop inclusief de meest complete service:
  • hosting
  • domeinnaamregistratie
  • e-mail (zoveel je wilt)
  • update service
  • back-up service
  • nederlandse handleidingen
  • nederlandse helpdesk
alles inclusief
 

 

Geen contract

In tegenstelling tot vele andere aanbieders, zit je bij hetisonswerk.nl niet vast aan een contract. Je betaalt per maand en kunt ook per maand opzeggen: GEEN doorlopende abonnementen, maar echte vrijheid! Wij doen aan klantenbinding door de beste service te bieden en niet door slimme contracten van kleine lettertjes te voorzien.
geen contract
 

Uitbreidingen

Een website is veel flexibeler dan drukwerk. Je kunt elke dag nog aan je teksten schaven, pagina's toevoegen, prijzen aanpassen of nieuwe foto's plaatsen. Maar ook nieuwe functies kunnen toegevoegd worden. Omdat we jouw website met Joomla maken, zijn de mogelijkheden hiervoor bijna eindeloos. Veelgebruikte modules hebben we in onze webshop onder Uitbreidingen staan. Voor het inbouwen rekenen we éénmalig een klein bedrag, terwijl je maandtarief niet omhoog gaat! Zo kun je in feite je website steeds individueler inrichten.

Als iets niet in onze webshop staat, kun je een offerte aanvragen voor wat jou voor ogen staat met jouw website. Dit soort maatwerk zal waarschijnlijk wel duurder uitpakken dan de beproefde modules in onze webshop. Overigens kun je ook het opmaken van je pagina's door ons laten doen. Het is ons werk ...

uitbreiding
 

Joomla! CMS-systeem

Wij maken Joomla CMS-websites. Joomla is niet voor niets één van de meest gebruikte systemen voor bedrijfswebsites: het biedt enorm veel professionele mogelijkheden aan functies (modules en plugins) die je kunt koppelen aan je website. Het biedt jou de mogelijkheid om de inhoud (content) van jouw website bij te houden met een editor (een eenvoudige tekstverwerker). Als je met tekstverwerkers als MS-Word overweg kunt, dan kun je dit ook: online teksten bewerken en foto's plaatsen eventueel in een gallery. Je kunt pagina's en menuknoppen aanmaken en je website zo groot maken als je wilt. Denk wel aan de overzichtelijkheid zodat jouw bezoekers er niet in verdwalen.

Lees meer over Joomla, Wordpress & Drupal

joomla
 

Verhuis service

Wij bouwen jouw website in Joomla. Dit heeft behalve als voordeel dat de mogelijkheden bijna onbegrensd zijn, ook als voordeel dat jouw website en jouw data eigen serverruimte hebben en geback-upt kunnen worden. Hierdoor kan het ook verhuisd worden naar een andere server van een andere provider. We zouden het jammer vinden, maar we helpen je verhuizen als je dat wilt.
Bij de meeste providers zit je vast. Dat wil zeggen dat je website in een afgesloten systeem meedraait en daarbuiten niet kan werken. Als je weg wilt, ben je ook alles kwijt. Daarintegen is investeren in een website bij hetisonswerk.nl dus nooit weggegooid geld!
verhuis service
 

 

Responsive design

Wij maken een responsive CMS-website voor jou. Responsive wil zeggen dat 'ie zich aanpast aan desktop, laptop, tablet en smartphone. De template zorgt voor het aanpassen van de weergave in de verschillende apparaten. Daar hoef jij je niet druk om te maken, als je teksten en foto's in je webpagina's zet met de zogenaamde Dropeditor.
responsive website
 

 

Maatwerk

Als vakmensen leveren we natuurlijk graag maatwerk, of dit nou in de styling of in de functionaliteit zit. Als in de ontwikkeling hiervan meer klantspecifiek werk zit, zul je dit in het prijskaartje terugzien, maar we zullen altijd streven naar betaalbare oplossingen. Uiteraard doen we e.e.a. op basis van een offerte, dus je zult nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Zeker bij het inregelen van webshops met meerdere betaalmogelijkheden moeten er de nodige koppelingen gemaakt worden.
maatwerk pasklaar voor jou
 

 

 

Webshops

Ook voor onze webshops voor €39,- per maand geldt dat je niet vast zit aan een jaarcontract. Wel hanteren we opstartkosten i.v.m. het vele klantspecifieke werk, uiteraard afhankelijk van wat je allemaal ingeregeld wilt hebben voor b.v. online betalen. Vraag een offerte aan!
De Hikashop winkelmodule maakt het voor jou makkelijk om je webshop zelf te beheren. Ook zonder betaalmogelijkheden kun je deze ideaal gebruiken als een online-catalogus! We denken graag met je mee ... het is ons werk.
hikashop
 

E-mail

Aan je domeinnaam kun je bij ons zoveel e-mailadressen hangen als je wilt. Wij maken info@jouwnaam.nl aan, maar je kunt ook contact@ voor bijvoorbeeld je contactformulier of adressen op naam voor medewerkers of afdelingen aanmaken. Zolang het dataverkeer niet over de fair-use heen gaat (en dan moet je nogal wat mailen) kost dit niks meer. Bij veel van onze concullega's moet je daarvoor bijbetalen, bij ons niet!
onbeperkt aantal mailadressen
 

Nederlandse ondersteuning

Wij bieden duidelijke nederlandse gebruikshandleidingen voor je website en nederlandse ondersteuning via e-mail of telefoon. Niemand wordt aan z'n lot overgelaten, wij willen dat alles werkt en doen ons best voor jou! Het is ons werk ...
Nederlandse support
 

Back-up service

Wij maken elke maand een back-up van jouw website. Mocht er, om wat voor reden dan ook, iets onherstelbaar mis gaan met jouw website, dan kunnen we altijd nog de back-up terugzetten. Er gaat dus nooit meer dan een maand verloren als er iets crasht. Zo kun jij met een gerust hart ook zelf aan de slag op jouw website, ook al ben je er nog niet helemaal vertrouwd mee (ondanks onze uitgebreide nederlandse handleidingen).
Back-up service
 

Update service

Besturingsprogramma's krijgen regelmatig updates, bijvoorbeeld ter beveiliging. Wij monitoren continu wanneer we die updates moeten installeren. Ze moeten namelijk wel goed samengaan met de overige softwaremodules die ingebouwd zijn in jouw website.

Wanneer je ergens alleen een "losse" website koopt, moet je wel bedenken dat deze ook binnen afzienbare tijd updates nodig heeft om goed beveiligd te blijven en om mee te kunnen in de nieuwste ontwikkelingen. Andere aanbieders/bouwers presenteren je hiervoor achteraf de rekening, maar bij hetisonswerk.nl zit het allemaal bij de prijs inbegrepen. Bovendien zijn wij er continu mee bezig en niet achteraf als het al lang en breed te laat is.

update service
 

Grafisch ontwerp

De basis van al ons werk is grafisch ontwerp. Hiermee creëren we een herkenbare identiteit voor jouw bedrijf, of dit nou online of in print is. Hierbij moet je denken aan: logo-/huisstijlontwerp, website-styling, advertentie opmaak en (reclame)ontwerp voor drukwerk (flyers/folders/brochures/affiches), en sign (vlaggen/spandoeken/banners/reclame-/gevelborden/ auto-/raambelettering).

Mensen zijn zeer visueel ingesteld. Daarom is het zo belangrijk om de visuele kant van jouw (commerciële) communicatie voor elkaar te hebben. Dezelfde inhoud wordt op hogere waarde geschat als de verpakking mooier is.

grafisch ontwerp
 

Huisstijl ontwerp

Jouw huisstijl ontwikkelen we vanuit je logo. Visitekaartjes, briefpapier en enveloppen, formulieren en offertemappen, krijgen lay-outs die op elkaar afgestemd zijn. Maar ook richting jouw website kan deze styling doorgetrokken worden in de template. Ook in je advertenties en foldermateriaal kunnen we de styling doortrekken, voor maximale herkenbaarheid in al jouw visuele bedrijfsuitingen.

Meestal ontwikkelen we een huisstijl gaandeweg, zodat we geen designs maken die uiteindelijk niet gebruikt worden. En dat scheelt jou onnodige kosten.

Het voordeel van een huisstijl is, naast de grotere herkenbaarheid, dat we sneller nieuw materiaal kunnen ontwikkelen. De ervaring leert, dat er nog wel eens iets op heel korte termijn (liefst gisteren) nodig is en dan is elke tijdwinst die we kunnen boeken meegenomen.

blanco papierwaren
 

Huisstijldrukwerk

Met huisstijl drukwerk wordt het drukwerk voor de eigen bedrijfsvoering bedoeld: visitekaartjes, briefpapier en enveloppen, offertemappen, formulieren en bonnen etc. Je maakt gebruik van een mix van deze produkten, afhankelijk van je werkwijze. Met al deze papierwaren, die je toch verbruikt, kun je jouw merk meer zichtbaar maken en de huisstijl helpt om de herkenbaarheid te verhogen. Bedenk hierbij wel dat drukwerk professioneler overkomt dan wat je zelf uit je printer haalt, zowel in beeldkwaliteit áls in opmaak! Overigens is ook kostprijstechnisch jouw inktcartridge al gauw de duurdere t.o.v. drukwerk. TIP: Voor het versturen van een nieuwsbrief kun je vaak beter briefpapier inclusief de tekst laten drukken en eventueel zelf adresseren of personaliseren.
huisstijldrukwerk
 

 

Reclamedrukwerk

Reclamedrukwerk bestaat meestal uit flyers of folders, maar het kunnen bijvoorbeeld ook brochures of mailingkaarten zijn. Er zijn naast veel vormen ook diverse doelen voor reclamedrukwerk, van naamsbekendheid tot productpromotie of actiegericht. Wij helpen jou om dit op te zetten, helder te krijgen wat je, waar en wanneer, bij wie bekend wilt maken en hoe we dit vorm kunnen geven. Hierbij kunnen we ook behulpzaam zijn met het opstellen van teksten of fotobewerking. In onze webshop hebben we de meest gebruikte formaten folders en flyers staan, met de prijzen voor drukwerk en bijbehorende opmaak. Heb je nog geen idee wat voor jouw doel geschikt is, dan adviseren wij je graag.
reclamedrukwerk
 

 

Promotiemateriaal

Voor promotiemateriaal hebben we diverse sign-producten (grootformaat) in onze webshop: van posters tot roll-up banners, spandoeken en vlaggen, voor de aankleding van je bedrijfspand of gebruik op beurzen. Er is met sign nog veel meer mogelijk, zoals auto- en pandbelettering en reclameborden. Hiervoor kun je offertes aanvragen omdat er teveel variaties zijn om in onze shop op te nemen. Ook voor premiums (promotie-/relatiegeschenken met jouw eigen opdruk) geldt dat we deze op aanvraag kunnen leveren, maar (nog) niet in onze webshop hebben opgenomen.
promo-materiaal